Geldig tot 20 juni: 25% korting op Coichi Cups - Mis het niet!

Bestel nu

Winkelwagen
Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.

We houden van onze klanten en willen dat je van je aankopen houdt zonder de stress van vast te zitten aan een item dat je niet bevalt. We begrijpen de moeilijkheden van online winkelen en zullen ervoor zorgen dat we een eersteklas service bieden, zodat je altijd tevreden kunt winkelen bij ons!

Retourbeleid

Coichi Cup accepteert, voor retournering of omruiling, items die binnen 30 dagen na aankoop van onze website zijn gekocht onder de volgende voorwaarden:

  • Er zijn geen zichtbare tekenen van schade.
  • Alle originele verpakkingen zijn intact.
  • Elk teken van schade zal de garantie van Coichi Cup compromitteren.
  • Item(s) kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild na 30 dagen na aankoop.

Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking voor retournering. We accepteren ook geen producten die intiem zijn (ondergoed) of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Om je retourzending te voltooien, hebben we mogelijk een bon of aankoopbewijs (orderbevestiging per e-mail) nodig met je bestelnummer.

Voor alle retouren of omruilingen, neem contact op met CoichiCup@hotmail.com en geef ze je bestelnummer en de reden voor retournering of omruiling door. Zij zullen je verzoek afhandelen op basis van de regels die op deze pagina zijn vermeld.

Omruilingen (indien van toepassing)

Voor alle retouren of omruilingen, neem contact op met CoichiCup@hotmail.com en geef ze je bestelnummer en de reden voor retournering of omruiling door. Zij zullen je verzoek afhandelen op basis van de regels die op deze pagina zijn vermeld.

Verzendkosten voor retournering (indien van toepassing)

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het item.

Als je een item van meer dan $75 retourneert, overweeg dan om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering aan te schaffen. We garanderen niet dat we je geretourneerde item zullen ontvangen.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Nadat je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde item hebben ontvangen, evenals de goedkeurings- of afkeuringsstatus van je terugbetaling. Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een tegoed op je oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Er zit vaak enige verwerkingstijd tussen financiële instellingen voordat een terugbetaling wordt geplaatst (tussen de 2-3 dagen is normaal). Als je je terugbetaling na deze periode nog steeds niet hebt ontvangen, stuur ons dan een e-mail op CoichiCup@hotmail.com en geef ons de mogelijkheid om de zaak verder te onderzoeken.

Cadeaus

Volg de bovenstaande instructies voor het retourneren van online bestellingen. Als het item als cadeau was gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar jou werd verzonden, ontvang je een cadeaubon ter waarde van je retour. Zodra het geretourneerde item is ontvangen, wordt een digitale cadeaubon naar je gemaild.

Beschadigde items

Als je een beschadigd of defect item ontvangt, dien dan een verzoek in bij ons e-mailteam via CoichiCup@hotmail.com

Als je ons niet binnen deze periode van 48 uur op de hoogte stelt van de schade, kunnen we je claim mogelijk niet honoreren. We gebruiken de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de leveringsbevestiging van de vervoerder bij het beoordelen van verzoeken om schade of retourzendingen.

Feedback

We horen graag jouw feedback, vragen of eventuele zorgen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar CoichiCup@hotmail.com om ons te laten weten hoe we het doen. We nemen jouw feedback zeer serieus en streven er altijd naar om te verbeteren.