Geldig tot 20 juni: 25% korting op Coichi Cups - Mis het niet!

Bestel nu

Winkelwagen
Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.

Verzendbeleid

Coichi Cup werkt samen met toonaangevende internationale verzendmaatschappijen zoals FedEx, SF Express, DHL, UPS, PostNL en EMS, die samenwerken met lokale koeriers. Dit stelt ons in staat om rechtstreeks naar je deur te verzenden en wereldwijd een vast verzendtarief aan te bieden.

Je wordt in rekening gebracht wanneer je bestelling is geplaatst, en alle betalingen zijn onderhevig aan verificatie en goedkeuring voor verzending. Dit proces kan enkele dagen duren. Bestellingen met onjuiste factuurgegevens of die extra verificatie vereisen, kunnen worden vertraagd en/of geannuleerd om creditcardfraude tegen te gaan.

Verzendproces:

 1. We hebben gemiddeld 1-2 werkdagen nodig om je bestelling te verwerken en naar het sorteercentrum van onze vervoerder te transporteren.
 2. Sommige items kunnen langer duren, vooral rond belangrijke feestdagen (tot 4 dagen) of als je bestelling populaire items bevat die problemen hebben met de beschikbaarheid van voorraad.
 3. Zodra je bestelling is verwerkt in ons verzenddepartement, kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht, inclusief adreswijzigingen. We verzenden alleen naar het opgegeven adres bij het afrekenen.
 4. We verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdag, zondag of feestdagen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail.
 5. Voor bestellingen met meerdere items kunnen producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende data worden ontvangen vanwege de verschillende locaties van de productiepartners.

Tracking:

 1. Alle bestellingen worden verwerkt met trackingnummers. Je ontvangt een e-mail met het trackingnummer wanneer je bestelling wordt verzonden naar het sorteercentrum van de vervoerder.
 2. Voor sommige verzendmaatschappijen kan het enkele dagen duren voordat de trackinginformatie wordt bijgewerkt in het systeem. Als er na meer dan 5 werkdagen nog geen informatie beschikbaar is over je trackingnummer, neem dan contact met ons op.

Leveringen:

 1. De verzendtijd varieert per land of regio. Specifieke leverdata worden niet verstrekt noch gegarandeerd. Hier zijn onze schattingen ter referentie:

  • Europa: 1-3 werkdagen

  Opmerking: De bovenstaande dagen zijn slechts schattingen in werkdagen en omvatten niet onze verwerkingsperiode van 1-2 dagen.

 2. Hoewel we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd wordt geleverd, kan Coichi Cup niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste postale of douane-afhandelingsprocedures, feestdagen, ernstig weer, arbeidsgeschillen, protesten, etc. Deze onderbrekingen kunnen vertragingen veroorzaken die buiten onze oorspronkelijke leveringsschattingen vallen.

Rechten, Belastingen en Andere Kosten:

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerrechten, belastingen en/of douanekosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de ontvanger. Coichi Cup heeft geen controle over deze kosten, noch kan Coichi Cup voorspellen wat ze kunnen zijn. Als een zending wordt geweigerd en teruggestuurd, ben je verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten en retourzendingskosten.

Douanebeleid varieert sterk per land. Bij vragen raden we je aan contact op te nemen met je lokale douanekantoor voor meer informatie.

Verloren/Gestolen/Beschadigde Pakketten:

Coichi Cup is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als je trackinginformatie aangeeft dat je pakket is afgeleverd op je adres en je het niet hebt ontvangen, meld dit dan en/of dien een claim in bij je respectievelijke verzendmaatschappij.

Opmerking: We maken gebruik van de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de leveringsbevestiging van de vervoerder bij het beoordelen van schade- of retourverzoeken, en we kunnen je claim mogelijk niet honoreren als deze niet wordt gemeld.

Disclaimer voor Onjuist Adres:

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat een bestelling wordt geplaatst. We beginnen direct aan je bestelling te werken, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen nadat deze is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt door ons verzenddepartement, kunnen we deze niet terughalen voor een adreswijziging.

Feedback:

We horen graag je feedback, vragen of eventuele zorgen. Neem gerust contact met ons op via CoichiCup@hotmail.com om ons te laten weten hoe we het doen. We nemen je feedback zeer serieus en streven er altijd naar om te verbeteren.